ingen rubrik

hej idag har jag varit hos farmor och farfar för pappa skulle snickra där. då var jag med björn deras hund. det var roligt. när vi kom hem så var vi uppe på bredablick en sväng för och hjälpa dom där , för dead by april ska spela där ikväll. medans pappa hjälpte dom så lyssnade jag på dead by april när dom övade lite. dom spelade as högt men ganska bra. han som screma var grymm. dom spelade så högt så alla bilar på hela parkeringen började larma. när vi hade varit där ett tag så åkte vi hem och bytte om sen åkte vi till wilma. där åt vi och sen gick vi upp till majbrasan. men nu sitter jag bara och tittar på tv.
det har varit en rolig dag.
Ha det bra!!!

PUSSIS & KRAMIS // NICOLE

Svar på frågorna

hej nu ska jag svara lite frågor ni har skrivit till mig!!


1.Är ditt hår lockigt av sig själv eller har du permanentat?
 SVAR: Mitt hår är såhär lockigt av sig själv

2.Har du varit kär i någon?
SVAR: Nej det har jag inte

3.Är du kär i någon?
SVAR: Nej det är jag inte

4.Hur lång är du?
SVAR: jag är ca 163cm

5.Vad har du för skostorlek?
SVAR: jag har 38 i skostorlek

6.Gillar du krais krais?:)
SVAR: såklart jag gör :) ( det är en grej jag och min kusin har)


TACK för alla fina frågor

fotbollsdag!!!

hej imorse var jag och tittade när vi tränade. det ser grymt ut tjejer!!! Men nu gör jag inte något speciels. sen ska jag och typ heka laget gå och titta när fkiks A-lag spelar. efter det så vet jag inte vad jag ska göra. jag kanske bloggar lite senare. jusdet jag ska ju svara på era frågor också sen!! Ha det så bra!!

Puss & Kram // Nicole

FRÅGE STUND

Hej nu har jag frågestund på bloggen så ställ alla fråger ni har så ska jag försöka svara på dom jag kan!

Ha det bra på er!! <3


amerikanska pannkakor

här är receptet på americanska pannkakor!! DET BLIR 10-12 st

      Du behöver:

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg

       Gör så här:

Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget. Man kan röra i lite hela blåbär om man vill.

Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.


 mmm....


Hej hej på er

Hej idag har jag varit med Hanna, Cornelia och Emma. Vi bakade americanska pannkakor. (Recept kommer kanske lite senare) När vi hade gjort det så gick vi upp till panka och fikade. det var jätte mysigt. När vi hade varit där i några timmar så skulle Emma och Cornelia åka hem så gick jag till Hanna en liten stund. Vi spelade kort :) Tack för en underbar dag mina favorit tjejer <3 Ni är bara bäst!!!!!!

PÖSS & KRAM // Nicole


Tjaba

Tjenare! Idag har jag varit i skolan som. Vi slutade 14.45 men jag skulle till sjukgymnasten sång gick ifrån lite tidigare :) ikväll ska min familj åka till Hanna och dom. Wilmas familj ska också vara där. Ska bli jätte roligt. Men nu ska jag ta något och äta och sen vetat inte vad jag ska göra. Ha det gött <3
PUSSIS & KRAMIS // Nicole

Hej!

Hej igår han jag inte skriva så mycket. Men jag var med Wilma, Hanna och Erika efter skolan. När vi hade gjort läxorna ett tag så skulle Erika träna. Och samtidigt så messade Emma oss och frågade om vi ville se på IFK. Så jag Hanna Wilma och Emma var där och tittade. Där träffade vi Hanna och Matilda också. Vi hade as kul. Ni är bara bäst<3

Dagen

Nu ska jag till skolan snart. Vi börjar 10.05. GÖTTT! Efter skolan ska jag kanske till världens bästa Hanna. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska göra mig iårdning. Ha det bra tills nästa gång<3
PÖSS & KRAM// Nicole <3

Bildbomb

 jag och min kusin i Skagen


 jag och mina kusine i Turkiet

här är världens bästa Hanna Hanna <3





Puss & Kram på er

hängslebyxor

 köpte i lördags

Hej hej

Hej idag har jag varit sjuk:( dö tråkigt:( nu sitter jag och chattar med världens bästa kusin Linnea<3 Sen vet jag inte vad jag ska göra. mitt kag ska spela DM match idag men jag får inte vara med för jag har skadat ryggen och är sjuk. Ha det bra alla läsare.

PUSS & KRAM // Nicole <3

Haj svejs

Hej igår var jag och världens bästa Hanna i Skövde och shoppade. Vi tog tåget dit. Det var as kul:) jag köpte typ ett par hängslebyxor. Hanna köpte ett as snyggt armband. Lägger kanske ut bilder någon annan dag. Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har bara varit hemma.
PÖSS & KRAM//Nicole<3

tja tja

Hej idag har jag varit i skolan (TRÖK). när jag kom hem så åt jag lite sen gjorde jag lite läxer. Men nu är jag med världens bästa hanna <3<3<3 vi gör inte så mycket. det är dö trist väder :(   ikväll vet jag inte vad jag ska göra det får vi se. Blogga kanske mer imorgon. Ha det bra tills nästa gång

PUSS & KRAM // Nicole <3


<3


Världens bästa kusiner

 Linnea

 
  Amanda


  Elis


  Sanna


halli hallå

Tjaba! idag har jag varit i skolan som nästan alla andra dagar :( sen ska jag på fotbollsträning :) men får inte vara med för jag har skadat ryggen:( men jag ska kolla iallafall. Nu vet inte jag vad jag ska skriva mer, men im ni har några förslag eller fråger så är det bara och säga det.
Ha det bra tills nästa gång <3

Pöss & Kram // Nicolejag när jag var liten <3
                                                                                                                      jag som liten


Björn

Det här är min farmor & farfars hund Björn<3 Jag kommer kanske skriva mer om han någon annan dag<3    Puss & Kram   //Nicole Farmor och farfars hund <3

Tjaba tjena

Hej idag har jag varit i skolan. Inte så kul men vi hade sovmorgon till 10.30. För vi hade kvällslektion igår och tittade på stjärnor. På fredag ska jag till sjukgymnasten igen och kolla min rygg. Men nu ska jag titta lite på tv. Ha det bra!
Puss & kramis//nicole

Hej hej

Hej idag har jag varit i skolan. Trök som vanligt. Men jag slapp svenskan för jag var hos en sjuk gymnast för min rygg. Jag har jätte ont i ryggen. I onsdags var jag på runtgen. Men jag har inte fått svar än. Hoppas bara inte det är något farligt:( men nu ska jag till Öckerö idag. Till världens bästa kusiner o hundar<3 ha det grymt.
Puss & kram//nicole

RSS 2.0