Sorry!!!

Hej förlåt att jag inte har bloggat på mega länge men jag har inte hunnit och orkat:( igår hade vi massa gäster från Öckerö. Dom åkte hem förut. Det var as kul igår.
Imorgon ska vi hämta foppa. Jag längtar så mycket. Så vi får vell se om jag hinner blogga imorgon.
Ha det gött!!!
Puss// Nicole

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!

hej igår han jag inte blogga för först var jag med världens bästa vänner Hanna och Wilma. vi bakade. ( Recept kommer) när dom hade åkt hem så plattade jag håret för jag ville ha platt hår idag på skolavslutinigen.
Idag har vi haft skolavslutingn. sen ska jag, mamma och pappa upp till bradablick och äta. sen ska vi till Jönköping på studentfirade. efter det ska vi åka till öckerö för morfar fyller 70 år. det ska bli jätte kul.
Ha det så bra! kanske inte kommer ha så bra uppdatering i helgen, men vi får se.

Puss & Kram // Nicole

 världens bästa tjejer <3

 före plattning


Förlåt mig:(

Hej jag har inte skrivit på jätte länge, för jag har inte hunnit. Men i helgen var jag och Wilma, Wilma, Hanna, Emma, Erika, Cornelia och Vicki i Göteborg med våra föräldrar. Där shoppade vi och sov på hotel. Det var as kul. Annars har jag inte gjort något speciel. På fredag slutar vi skolan jippi :). Och om 10 dagar kommer vår hund. Längtar så mega mycket<3 men nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra!
Puss // nicole

Hatar regn!!!

Hej idag har jag varit i skolan. Efter skolan pluggade jag för v har jätte mycket läxor. Imorgon ska jag till bredablick för mamma o pappa ska jobba där och då ska vell jag lystna på Sean banan för han kommer dit ;) men nu ska jag titta lite på tv. Ha d så bra!
Puss & kram // nicole

tjoho

hej idag har jag varit på sjukhuset hela dagen:( det var tråkigt!! sär vi var på väg hem så åkte vi till en djurafär och köpte hundsaker :) vi tror att han ska heta Foppa <3 jag längtar så skit mycket tills han kommer hem till oss! men nu orkar jag inte skriva mer hehe!
ha det så bra! <3

PUSSIS // NICOLE
 jag och " Foppa"

Haj haj

Hej idag har vi varit och tittat på hundar i Osby. Alla var skit söta men vi har bestämt oss för en. Vi ska hämta den v.25. Vi vet inte vad han ska heta så har ni några förslag så skriv gärna det.
När vi kom hem så åkte jag o tittade på när vi spelade match. Ni är bäst tjejer.
Ha det gött
Puss// Nicole

Hej på dig

Hej idag har jag varit hos farmor o farfar och ätit mat. Sen åkte jag och pappa upp till bredablick och hjälpte dom lite. Imorgon ska vi åka till Osby och titta på en hund. Jag längtar så himla mega mycket <3 så imorgon kanske jag inte skriver så mycket. Ha det så bra
KRAMIS //Nicole

Tjenar tjenar

Hej igår kunde jag inte blogga för jag var hos Hanna efter skolan och sovöver där. Min mobil går ej att blogga ifrån :(. Vi bakade kladdkaka mums..... (recept kommer) sen gjorde vi inte så mycket mer, vi tittade på film. Det var jätte kul!!! Ha det så bra!
PUSSIS // nicole

RSS 2.0