Halli hallå!!!

Hej idag har jag varit i skolan . Efter skolan åkte jag och klippte mig. Och nu tittar jag på tv. Jag ska snart gå o titta när vi ska träna.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer men om ni har förslag på vad jag kan skriva om så fr ni gärna säga det <3
Ha det gött ;)
Puss på er // Nicole

Oj oj oj !!!!!!!!

Hej jag har inte skrivit på länge för jag har inte hunnit. Men jag har inte gjort något specielt. I fredags var jag, Hanna och Wilma uppe på panka och badade. Det var faktiskt ganska skönt. När vi hade varit där uppe så sov vi över hos Wilma. I lördags hände inget speciellt. Vi var uppe o tittade på klassbollen. I söndags var vi också o tittade på klassbollen. När jag hade varit där ett tag så åkte jag o mamma upp till bredablick för pappa var redan där. Där åt vi jätte god mat mums...... I måndags hände inte heller så mycket men jag var i skolan och sen åkte jag till en massör. Det gjorde skit ont :( . Tisdags var inte i skolan för jag hade jätte ont i ryggen. Men jag tittade när vi spelade match. Vi vann med 4-1 . I onsdags hände inget speciellt.
Idag har kagsovmorgon. Gött. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Men nu orkar jag inte skriva mer.
HA DET GÖTT!!!!
PÖSS/ nicole

heeeeeeej!!!

hej igår han jag inte skriva för jag var och tittade på studentbal i jönköping igår. det var kul och dom var jätte fina. det är en släckting till mig som ska ta studenten.
idag har jag varit i skolan. det är sjukt varmt men det är härligt. efter skolan var jag hemma och pluggade för vi har teknik prov imorgon :( sen åkte jag till träningen och tittade. och nu sitter jag och tittar på tv och bloggar. Ha det nice.

PÖSS på er // Nicole

Varmt!!!

Hej glömde blogga igår men jag var i skolan och efter skolan hade jag piano det var kul. När jag kom hem så la jag mig ute i solen och pluggade och jag somnade.
Idag har jag varit i skolan och vi hade orientering på eftermiddagen men jag gick några kontroller, för jag har ont i ryggen. När alla hade sprungit klart så badade vi i panka för det var så varmt ute. Men det var ganska kallt i panka. När vi hade badat klart så gick jag, Wilma och Erika ner till Hanna.vi hade as roligt! Ni är bara bäst ;) men nu ska jag titta lite på tv. Ha det gött!
Puss på er // Nicole<3

har glömt

här kommer min skolavslutningsklänning jag har glömt att lägga upp



var den snygg ???

kläderna jag har köpt

 min bikini

 örhängen

 kjol

 linnen


VAD TYCKS???

svar på frågorna!!

1. Vilken är din favorit färg?
SVAR: det är grön, turkos, gul och röd tror jag          

2. varför går du till en sjukgymnast, ryggen eller knät igen? :O
SVAR: jag har ont i ryggen

3.
hur kan du vara så himla ägig och underbar?
SVAR: jag vet inte hehe kanske för att du är! <3 tack du är bäst

4. om du var fast på en öde ö och fick bara ta med dig 3 saker vad tar du med då? ;) GRYM FRÅGA JAG KOM PÅ VA??!! <3
SVAR: jag skulle ta med mig en kompis, mobil, mat tror jag. din fråga var grymm ;)

5. har du kul?
SVAR: JA!!!

6. Vad gör du nu??
SVAR: Svarar på frågor


hundarna<3

  edith <3

  lusen <3

  Mini <3

hej på er <3

hej igår hann jag inte skriva vad jag gjorde. men jag var med linnea och tittade när sanna spelade fotbollscup. när det var slut så cyklade vi till sarah och hundarna. där gick jag och linnea en promenad med alla 3 hundarna. när vi kom tillbaka så lekte vi lite med hundarna sen skulle sarah och dom bort, så då frågade hon mig och jag ville vara hundvackt till en av hundarana (edith). det ville jag såklart ;) när jag kom hem till mormor och morfar så kom världens bästa hanna med min mamma och då åt vi. när vi hade ätit klart så gick vi och lämnade edith och gick vi och köpte godis. Mums... och där hade den dagen gått också.

hunddag

hej idag har jag varit med linnea vi var med hennes mosters hundar ocg deras grannes hund. dom är bara så söta<3 snart ska linnea och amanda på ridning och då ska jag till hundarna igen. imorgon kommer världens bästa hanna ut till öckerö. ska bli jätte roligt.
Ha det bra!!!
Kram på er // Nicole

Ny header!

hej nu har jag en ny header vad tycks???? skriv gärna vad ni tycker!! <3 men nu hinner jag inte skriva mer.
puss puss <3

Bilder


Kusiner

Sanna & Elis <3


Här igen

Hej idag har jag sovit över hos mina kusiner Sanna o Elis <3 var så roligt ;) sen var jag och tittade när dom sjung. Och nu är jag med Sanna, Elis, Linnea och Amanda. Vi är inne på datan. Men nu orkar jag inte blogga mer, kanske lite senare;) ha det bra

Pöss & kram // Nicole


Kort inlägg

Tja jag ska snart ta tåget till Göteborg<3 där kommer min morbror och hämtar mig. Sen åker vi ut till Öckerö.ska bli jätte roligt ;) men nu hinner jag inte skriva mer, kanske skriver lite mer sen ;)
Puss // nicole

Ingen rubrik!

Hej idag har jag varit i skolan. Lika trökig som vanligt ;) efter skolan pluggade jag lite. Sen åkte jag och tittade på när vi spelade match i blidsberg. Vi vann med 5-1. Ni är grymma tjejer. Imorgon drar jag till Öckerö. Ska bli skit kul. Så jag kanske har lite dålig uppdatering under veckan, men ska försöka så gott jag kan. Ha en bra ledighet ;)
PÖSS & kram // Nicko

Oj då

Hej jag höllpå att glömma att jag ska lägga ut bilder på mina kläder jag köpte i lördags. Jag lovade ju också att svara på frågorna på frågestunden. Men jag orkar inte det nu ;)

Hej världen!

Hej idag har jag varit i skolan (skräll) efter skolan hade jag piano, det var roligt. När jag kom hem pluggade jag och åt lite. Nu sitter jag och tittar på tv och bloggar. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Ni får gärna komma med förslag på vad jag ska skriva om.
// Nicole

Hello!

Hej idag har jag varit med Hanna. Vi gick och köpte glass. Det var as gött. Efter det så gick vi och tittade på när IFK mötte ffk. Där mötte vi världens bästa Emma, connie (cornelia), Vicki och Tilda. Ni är bara bäst <3. När vi hade varit där så cyklade jag med Hanna hem, för hon skulle bytaom till träningen. När hon hade gjort det så cyklade vi till träningen. Ni är as grymma tjejer. Men nu tittar jag på tv.
Glöm inte att ställa frågor till mig på frågestunden. Jag ska svara på dom snart. Ha det grymt.
PUSS & KRAM // Nicko

Hej <3

Hej idag har jag och mamma varit i Jönköping och shoppat. Jag köpte en skolavslutningsklänning och en typ byxdress.
( bilder kommer) nu ska vi åka till några och äta lite så jag hinner inte skriva mer. Ha det bra.
PÖSS & kram  // Nicole

Hola

hej idag har jag varit i skolan TRÖÖÖK!!!! men jag fick sluta lte tidigare för jag skulle till sjukgymnasten. när jag kom hem där ifrån så ringde jag Hanna!! och nu sitter vi hät och bloggar lite :) men jag ska hem snart! imorgon vet jag inte vad jag ska göra?? det får vi se då. men jag skriver vell mer om det imorgon. ha det gött <3

PÖSS & KRAM // Nicole <3


Jag

Här är några bilder på mig


  Jag på midsommar

 jag på öckerö

 jag och världens bästa wilma <3


 världens bästa lag <3


HALLÅ

Hej idag har jag varit i skolan. Efter skolan var jag hemma sen åkte jag och tittade när vi hade träning i ösregnet. Just nu tittar jag lite på tv. Imorgon ska jag till skolan och sjukgymnasten sen vet jag inte mer.
Om ni har några förslag på vad jag ska skriva om så får ni gärna skriva det. Ha det grymt!!!
PUSS & KRAM // Nicole <3

FRÅGESTUND!!!

Hej nu har jag frågestund igen på bloggen. Så se er chans och fråga vad ni vill, så ska jag försöka svara på dom så gott jag kan!

Sovmorgon

Hej idag börjar jag 10.05 GÖTT!!! Så nu har jag gjort iårdning mig och ätit lite. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Vi får vell se. Men jag skriver lite mer sen. Ha det gött tills dess.
PÖSS & KRAM // Nicole

dålig uppdatering

Hej förlåt att jag inte har skrivit på jätte länge men jag har glömt det. i söndags var jag och tittade när vi spelade match. vi vann med 6-1. ni är as grymma!!! efter matchen så var jag med hanna. vi gick och köpte glass:) MUMS... sen gick vi och tittade på när ifk alaget spelade. där träffade vi världens bästa Wilma, Emma och cornelia. I måndags var vi lediga från skolan för vi hade någos som hette hela kyrkerör för kenya. då skulle man göra ett arbete där man känade minst 100 kr som man skulle skicka till kenya. jag och wilma var hos farmor och farfra och hjälpte dom med lite saker. det var roligt!!!! Igår var jag i skolan. efter skolan så var jag hemma och gjorde läxor. efter det så hade vi träning så då åkte jag dit och tittade. Idag var jag i skolan. När vi hade gympa i skolan så var vi på badet. men jag var inte med. när dom hade simmat där en stund så kom en och sa att jag hade telefon i kassan. när jag svarade så var det mamma som sa att jag skulle åka till sjukhuset i skövde för att titta min rygg. så hon kom och hämtade mig. när vi var där så fick jag ta blodprov och en massa andra saker. när vi var klara där så åkte vi in till stan och tittade lite i afärer. och nu sitter jag här och är väldigt trött. Ha det bra! <3

PUSS & KRAM // Nicole

Hej på er

Hej idag har jag varit hos farmor & farfar, för pappa snickrade där. Jag var med världens bästa Björn. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Nu tittar jag på hockey VM. Imorgon ska jag titta när vi spelar match. Jag skriver vell lite mer imorgon. Ha det grymt <3
PUSSIS & KRAMIS // Nicole

Tjenare

Hej hej idag har jag varit i skolan. Efter skolan så var jag bara hemma en stund sen cyklade jag till dotorp for då var det dags för seriepremier. Vi vann med 7-1. Ni är as grymma tjejer <3. Just nu så sitter jag i soffan och tittar på hockey VM och har precis ätit krabba. Ha det grymt till nästa gång <3
PÖSS & KRAM // Nicole

Sorry

hej förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har bara inte hunnit. i tisdags var jag med hanna, vi var ute typ hela dagen sen var jag och tittade när vi hade träning. igår var jag i skolan. efter skolan var jag med wilma, hanna, cornelia, erika och emma vi solade mest. det var gött. när vi hade gjort det ett tag så skulle erika hem. då bestämde vi oss för att gå upp och springa på berget, men jag cyklade. när vi hade sprungit/cyklat 2,5 km så sprang dom upp för en kulle och jag cyklade runt panka. efter några varv runt där så skulle vi gå och dusch. men jag ville gå och känna på vattnet. men när jag stog där så bara jag slängde mig i med klader och allt. det var ganska skönt ändå... idag har jag varit i skolan efter skolan så var jag ute en stund. sen var jag och tittade när vi tränade. Ni är bara bäst tjejer. vi får se vad jag ska göra imorgon men jag skriver mer imorgon :)

PUSS & KRAM // Nicole


RSS 2.0